B&B Fromenteau
Waar niets moet en bijna alles mag

Bed en Breakfast Fromenteau

4 Route de Fromenteau, 58250 Ternant, Nievre, Bourgogne, Frankrijk

Voor een paar relaxte vakantiedagen in
 een gemoedelijke sfeer ga je naar B&B Fromenteau. 

Het huis Fromenteau staat aan de rand van het dorpje Ternant op een heuvel. Zowel vanuit uw kamer als vanaf het terras heeft u een magnifiek uitzicht op het dorp en de omgeving. Door zijn centrale ligging biedt een verblijf in de B&B Fromenteau u de gelegenheid om een stop te maken op weg naar uw vakantieadres ergens anders in Frankrijk en/of om de schitterende omgeving van Ternant te ontdekken.

Er zijn een zitkamer en twee slaapkamers in de B&B, de lila en de blauwe kamer. De ruime badkamer heeft een douche en er is een apart toilet. In de zitkamer staat de TV en een koelkastje. Koffie en thee kunt u zelf maken, alles staat klaar. Op het terras kunt u genieten van het schitterende uitzicht. In de ruime tuin achter het huis bevindt zich een gezellige en rustige zithoek. Gebruik wasmachine is mogelijk en uiteraard is er gratis Wifi.
´s Morgens verwennen wij u met een uitgebreid ontbijt. Wij serveren het ontbijt op het terras of in de kamer met een schitterend uitzicht op de omgeving. Ontbijten op uw eigen kamer kan ook.